Taşlı Çakmak Kılıfı

Biliyorum uzun zamandır blogumu güncellemedim..Yaptıklarımın fotoğraflarını koyamadım..Çoğunuzun bildiği gibi diğer bloğum olan Kolay Fikir'e yoğunluk verdim.Harıl harıl bir yandan da o blog için çalışıyorum..Çok güzel geri dönüşler aldım bir kez daha teşekkür etmek istiyorum..

Gelelim çakmağımıza....


Benim en çok sipariş aldığım ürün diyebilirim..Gerçekten çok şık bir görüntüsü var.Kullanılan taş AB sitilinde.Bu da güneşin 7 rengini yansıtıyor..Yani ışığa göre renk değiştirip her renk tonunu içinde barındırıyor..Benim favori rengimdir.Kendi çakmağım,telefon kılıfım ve diğer aksesuarlarımı hep bu sitilde taşladım...


Bling bling lighter cover

Çkamak kılıfı orjinal BİC marka aynı şekilde çakmakta..Piyasada satılan bazı taşlarla süslü kılıflara sonradan çakmak bulmak sorun oluyor bu yüzden ben bu şekilde çalışmayı tercih ettim.

Bling bling lighter cover

Bir çakmak kılıfında taşların boyutuna göre değişmekle birlikte aşağı yukarı 350 adet taş var ve bu taşlar tek tek özel yapışkanla kılıfa yapıştırılıyor..

Bling bling lighter cover

Komple taşla kaplanan kılıf ışıl ışıl bir görüntüye sahip oluyor..

Bu aralar bir çok bayanda bu kılıflardan görebilirsiniz :) çünkü doğum günlerinde hediye edilmek üzere çokça hazırladım...Sigara kullanan bayana verilebilecek güzel bir hediye alternatifi diye düşünüyorum..

Tabi ki takımı sigara tablaları da var siparişlerim içerisinde ama yoğunluktan onların fotoğraflarını çekmeden teslim etmişim ...Artık bir daha ki sefere inşallah diyorum...

Taşlarla kaplı çakmak kılıfı Stok : 10 adet. ( Fiyat için mail )

Şimdilik benden bu kadar :)

Hepinize SAĞLIKLI günler diliyorum...

1 yorum: